Simatek A/S, en førende producent af industrielle luftfiltreringsløsninger, overtog d. 23. december 2020  FLSmidths globale posefilter forretning.

Simatek købte alle intellektuelle ejendomsrettigheder (IP) til FLSmidths posefiltervirksomhed og enhederne i Danmark og Indien for at markedsføre og levere posefiltre globalt. Som en del af transaktionen blev Simatek også FLSmidths globale leverandør af posefiltre. FLSmidths AFT® (Advanced Filtration Technology) er leverandør af poser og kurve til Simatek til cementindustrien.

Denne overtagelse var et vigtigt skridt for Simatek mod at blive en førende leverandør af luftfiltreringsteknologi. Simatek styrkede sit produktsortiment og sin posefilterteknologi og kunne ekspanderer indenfor den uorganiske mineralindustri. Købet styrkede organisationen, og kunderne drager fordel af synergierne mellem de kombinerede produktporteføljer.

Frank Poulsen, administrerende direktør Simatek A / S, sagde:

”Jeg er meget glad for at byde FLSmidths posefiltervirksomhed velkommen i Simatek familien. De bringer et væld af viden inden for posefilterteknologi, især til applikationer i uorganiske industrier, hvor FLSmidth har en lang dokumenteret erfaring med at levere luftfiltreringssystemer.

Kombinationen af ​​FLSmidths og Simateks produktporteføljer vil skabe en markedsleder inden for luftfiltrerings- og luftforureningsmarkederne. Denne udvidede portefølje vil gøre det muligt for Simatek at blive en global komplet serviceudbyder for kunder, der ønsker emissionskontrol af høj kvalitet.

Simateks tekniske ingeniørers unikke færdigheder og erfaring giver os mulighed for at tilbyde assistance og rådgivning på tværs af det kombinerede udvalg af filtre til en bredere kundebase i flere brancher.”

 

 

Flemming Jensen, chef for luftforureningskontrol FLSmidth, tilføjede:

”Efter at have besluttet at outsource ikke-kerneaktiviteter, var Simatek en ideel partner for vores posefilter forretning. Ved at kombinere vores produkter og markeder opnår Simatek betydelige synergier og bliver en meget konkurrencedygtig leverandør til FLSmidth - både med hensyn til teknologi og omkostninger.”

De to parter var enige om ikke at videregive de økonomiske detaljer omkring købet.

Om Simatek:

Simatek er en førende producent af industrielle luftfiltreringsløsninger. Vores højteknologiske produkter og systemer optimerer fodaftryk, ydeevne og vedligeholdelse til industrianlæg overalt i industrier som energi, biomasse, kemikalier, korn, foder, mad og mejeriprodukter osv. Alt sammen til lave totalomkostninger. (Cost of ownership)

Unik teknologi og specialiseret ekspertise er kernen i alt, hvad vi gør hos Simatek. Vores kerneteam af dedikerede medarbejdere - sammen med vores globale netværk af partnere og repræsentanter - er klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der kommer din virksomhed mest til gode.

For yderligere oplysninger, kontakt Frank Poulsen, CEO Simatek +45 29494170 eller besøg vores website www.simatek.com